Üdvözöllek

a teltházas órák világában!

Igen, én vagyok az aki már a karantén harmadik (!) napjától online élőben tartom a csoportos óráimat, és akihez 3 hét (!!) alatt több mint 1200 (!!!) ember csatlakozott a világ minden tájáról! 

Írtam Neked egy könyvet. Egy könyvet a módszerrel, hogy MINDIG teltházas óráid legyenek! Benne:

- betonbiztos elméleti alapok, amire építkezhetsz

- gyakorlati, kipróbált és működő módszerek

- a tudás a folyamatos elégedett vendég gyártásához

- bevételi és vendégszám csúcsok

- pénzvisszafizetési garancia

Vedd meg még ma és lépj ki a kapaszkodósávból!

Mégis mi ez a könyv?

Ez a könyv lesz a Te saját Rodolfo-bűvészkönyved, amivel minden egyes órádra elégedett, boldog és RENGETEG vendéget fogsz varázsolni magadnak! 

Ha elolvasod és alkalmazod a benne lévő tudást, végre véget vethetsz az irdatlanul költséges bénázásoknak, a feleslegesen kidobott időnek, a majdleszvalahogy hozzáállásnak! 

A könyvben lépésről lépésre meg fogom Neked mutatni, mit, hol és hogyan tegyél, hogy sorban elkezdd kinőni a termeket, ahol most dolgozol és akár nyiss egy sajátot! 

Miben tud Neked segíteni ez a könyv?
BETONBIZTOS ALAPOK

Mert csak úgy a földre ugye nem lehet házat sem építeni? Ahogy a fitnesz-üzletedet sem fogod tudni felépíteni, ha nem tudod, mit miért csinálsz! Így kapsz egy kis marketing-alapképzést, amire már bátran ráépítheted a gyakorlati tudást! Ezt sehol máshol nem kapod meg így összegyűjtve!

KIPRÓBÁLT ÉS MŰKÖDŐ MÓDSZEREK

Nem Neked kell mindent kitalálni. Nem Neked kell küzdeni a vendégekért. Nem Neked kell éveket tanulni. Nem Neked kell irdatlan pénzeket befektetni, én ezt már megtettem helyetted! Ráadásul ezt a tudást minden pontján kipróbálva, és így összegyűjtve egy helyen SEHOL nem fogod megtalálni, mert Magyarországon még senkinek nem jutott eszébe, hogy a fitness-iparban, a csoportos óráknál vagy személyi edzőknél is elkél egy kis segítség. Sőt annyira fontos, hogy enélkül el lehet dolgozgatni, de haladni tuti nem fogsz előre.

MEGÁLLÍTHATATLAN NÖVEKEDÉS

Neked nem kell már éveket és százezreket belefektetned a tudásba, itt van minden. Akár a nulláról is el tudod kezdeni! Én is ezt tettem. Sőt, elárulom, Rubint Réka és Schobert Norbi is. Ha nekik ment, nehogy már Neked ne sikerüljön! Építsd meg magadnak a saját vendégtermelő gépedet, egyetlen könyv áráért! 

Mit mondtak, akik már ismerik a módszert és olvasták a könyvet?

"Nem találtam még ilyen könyvet, de mást sem, amiben ennyire jól össze van szedve minden az induláshoz!" - Ingrid (fitness-wellness OKJ tanuló, személyi edzőnek készül)

"Nem gondoltam, hogy nekem is hasznos lesz, mert nem ugrálós órákat fogok tartani. De minden szava kincset ér, már most látom!" - Gábor (fitness-wellness OKJ tanuló, aikido-oktatónak készül)

"Ha ezt pár hónappal korábban olvasom, lehet, hogy már rég nem itt tartanék..." - Zita (step-aerobic oktató)

"Jól összeszedett, könnyen érthető, gyakorlatias. Még én is értettem a marketinges részt is!" - Anita (dance aerobic oktató)

Egészen pontosan mit fogsz találni ebben a könyvben?

Marketing-alapok:

- hogy legyen INGYEN honlapod, amit bármikor tudsz szerkeszteni?

- hogy legyen INGYEN feliratkoztató oldalad, ami Helyetted dolgozik?

- hogy legyen tuti Facebook csoportod, amibe özönlenek a vendégek?

- hogy írj olyan szöveget, amit kajálni fog minden vendéged?

- hogy tegyél szert betonbiztos marketing tudásra INGYEN vagy nagyon kevés pénzből?

- könyvajánló, amiből szupergyorsan és totál profiktól tanulhatsz 

- ajánló: akiket érdemes követned a tudás megszerzéséhez (és akiknél INGYEN is találsz mindenfélét) 

Gyakorlati tudás szájbarágósan egyerűen elmagyarázva:

- mit és hogyan írj a honlapodra, hogy már az órák előtt is ismerjenek és MINDENKI Hozzád akarjon járni edzeni? 

- mit posztolj a Facebook csoportodban, hogy mindenki Téged akarjon olvasni? 

- mit tegyél fel a Youtube-csatornádra, hogy az is kövessen, aki még sose járt Nálad?

- hogy jelenj meg iszonyat sok helyen INGYEN? 

- hogy szerezd meg az első (és később a rengeteg) vendégeid?

- mit csinálj az órákon - az edzésen kívül? 

- és az órák előtt/után?

- hogy kezeld a legszívesebbenkidobnád vendégeidet?

- mi bánat az a vendégelégedettség és miért segít az Neked? 

- teljes útmutató lépésről lépésre - két neuron egyszerűséggel 

Vállalkozási alapok:

- hogyan indulj el a nulláról egyéni vállalkozóként?

- mi a legjobb adózási forma?

- mi az a titkos program, amiben MINDEN benne van a vállalkozás indításról, és ráadásul ingyen van?

Egyetlen könyv áráért nem csak egy marketing alap tanfolyamot kapsz, hanem egy teljes kivitelezési tervet is, amiből évekig élsz majd! Plusz még...

3 db különleges bónusz a könyvhöz, amit fizetés után AZONNAL elérsz

"7 lépéses vendégelégedettségi kérdőív" - amit ha használsz, a vendégeid SOSE unják meg, hogy Hozzád járnak! Neked pedig óriási segítség éveken át.

"A sikeres edzők 6 törvénye" - amiben megmutatom, milyen apró, de annál fontosabb dolgokkal hogy lehet magadhoz ragasztani az ÖSSZES vendégedet - és újakat szerezni óráról órára.

Örökös hozzáférés a "MILLIOMOS EDZŐ - FITNESZ MARKETING" Facebook zárt csoporthoz - amiben mindig hasznos tudást, aktuális dolgokat, naprakész dolgokat, és olyan fitnesz-edző társakat találsz, akiktől tanulhatsz, egymást segíthetitek. 

Mit érhetsz el, ha használni kezded a könyvet?

Már az első pillanattól totál komolyan vesznek.

Ugyanazon a helyen végzett két edző, mindketten ugyanabba a terembe jelentkeznek munkára. Az egyiknek van egy önéletrajza. A másiknak van Facebook-csoportja X követővel, akikkel folyamatosan kommunikál, van egy szépen összerakott honlapja, egy jó kis Youtube-csatornán lehet otthon is tornázni vele, van egy hasznos és klassz tartalommal bíró blogja, amit sokan olvasnak... Te melyiket vennéd fel...?  

Fényévekkel a konkurenciád előtt leszel.

Ha hiszed, ha nem, még ma is az a helyzet, hogy aki online is több helyen jelen van, sokkal nagyobb májernek látszik. Mégsem csinálják ezt, csak nagyon kevesen! Ha Te összerakod magad a könyvben leírtak szerint, 

Sorban növöd ki a termeket.

Ugyanis Nálad mindig érdekes, új dolgok lesznek, klassz lesz a hangulat, folyamatosan azt látja majd a többi vendég a teremben, hogy csak úgy áramlik kifelé az óráidról a rengeteg ember. 

Ha saját teremre vágysz, hamarabb meg tudod majd tenni, mint bármikor is álmodtad volna.

Ha alkalmazod a könyvben leírtakat, villámgyorsan olyan vendégköröd lesz, amivel már bátran el tudsz indulni egy saját teremmel is, mert bőven lesznek, akik szívesen és örömmel járnak majd Hozzád edzeni. 

Ha arra vágysz, főállásban is simán el fogod tudni tartani magad.

Mert rengeteg ember akar majd Hozzád járni edzeni, a teltházas órákkal pedig simán megkeresed a mostani havi fizetésed. Vagy akár többet is. 

Ha már nincs több időd, akkor is tovább tudod növelni a vendégeid számát.

Hogy ez mégis hogyan lehetséges? Ebből a könyvből ezt is megtudod! 

De miért is higgy nekem? 

Mert én már kinőttem 2 termet. És elmondom Neked is, hogy csináltam, így már nem kell ezt a hosszú utat végigjárnod.

Mert én már 3 éve a saját termemben tolom az órákat. Már megtanultam, hogyan tudom növelni a vendégszámot, a bevételem, hogy tudom kiszámolni, megéri-e, mikor, mit, hogyan változtassak, hogy ezek a számok folyamatosan növekedjenek. 

Mert én már befektettem Helyetted 4 évet és 457.800,- Ft-ot. Neked mindössze ezt a könyvet kell ehhez megvenned. 

Mert én vagyok az, aki a karantén harmadik (!) napjától online élőben tartom a csoportos óráimat, és én vagyok az, akihez 3 hét alatt (!!) több mint 1200 (!!!) ember csatlakozott a világ minden tájáról! 

Te csak ezen az egyetlen könyvön gondolkodsz. Ami nem kerül 457.800,- Ft-ba. Az elolvasása nem kerül 4 évedbe. Mindössze 3.990,- FT. Mire vársz még????

Ha nem leszel 100%-ban elégedett....

Én maximálisan megbízom ebben a tudásban, hiszen kipróbáltam, tudom, hogy működik, és tudom, hogy Neked is működnie kell, ha nem csak elolvasod, hanem alkalmazod is az edzéseiden. De ha olvasás közben mégis valami miatt úgy döntesz, hogy Neked nem erre van szükséged,  a vásárlás után 30 napig simán küldd vissza nekem a könyvet, én pedig minden kérdés nélkül azonnal visszaküldöm Neked a könyv árát. Igen, simán, minden kérdés nélkül.

 

Miért...? Mert ha úgy döntesz, hogy erre a könyvre mégsincs szükséged, akkor viszont minden fillérre - a könyv árára is - szükséged lesz a tanuláshoz, a növekedéshez, mert azt egyedül kell majd megtenned. 

Van még kérdésed?

Mi történik a rendelés után?


Megnyílik a rendelési felület, itt pár kattintással már meg is rendelheted a könyvet. Kapsz egy e-mailt a fizetés visszaigazolásáról, és ebben egy linket, ahol AZONNAL hozzáférhetsz a csomagban lévő bónuszokhoz. A posta pedig értesítést, hogy máris indulhat a könyved Hozzád!
Hogyan tudok fizetni?


Bankkártyával, a Barion fizetési rendszerén keresztül, 3 egyszerű lépéssel. Ha már van Barion tárcád, még könnyebb.
Biztonságos ez a fizetési mód?


A lehető legbiztonságosabb. A Barion egy magyar rendszer, magyar fejlesztőcsapattal, a hazai jogszabályoknak és biztonsági előírásoknak 100%-osan megfelelve. A Barion az OTP rendszerén keresztül működik, akik ráadásul minden egyes kereskedőt leellenőriznek, mielőtt engedélyeznék nekik a Barion használatát (mi is átmentünk ezen a teszten).
Hogyan élhetek a pénzvisszafizetési garanciával?


A vásárlás után 30 napig simán küldd vissza nekem a könyvet, én pedig minden kérdés nélkül azonnal visszaküldöm Neked a könyv árát. Igen, simán, minden kérdés nélkül.

Maradt még kérdésed? 

okleveles profi Pilates,

Gymstick-Pilates, és Piloxing oktató,

fitness-wellness instruktor,

személyi edző

A KÖNYV a módszerrel, hogy MINDIG teltházas óráid legyenek! Benne:

- betonbiztos elméleti alapok, amire építkezhetsz

- gyakorlati, kipróbált és működő módszerek

- a tudás a folyamatos elégedett vendég gyártásához

- pénzvisszafizetési garancia

Vedd meg még ma és lépj ki a kapaszkodósávból!

  • Black Facebook Icon

© 2018 by Ildi Gal. Minden felhasználáshoz a tulajdonos engedélye szükséges!

A könyv és annak anyaga az egyedi összeállítás miatt oktatási célra nem használható. De erre is van megoldásom! Így - amennyiben sportiskolája van, és szeretné, hogy hallgatóinak is megadhassa ezt a kincset érő tudást és ezzel még magasabb szintre emelje a tanfolyama minőségét - vegye fel velem a kapcsolatot! 

  • Black Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now