top of page
Search
  • galildi

Mi az a Gymstick…?

Sokan kérdezitek, így gondoltam, a legfontosabbakat leírom, hogy tudjátok, mi ez. És hogy miért is jó?

Egy intervall edzés, amiben MINDEN izmod tónusba kerül. De hogy ez mit is jelent?


Intervall edzés


…mert váltakoznak a terheléses és a pihenős szakaszok. A terheléses szakasz 30 másodpercig tart, ebben az időszakban elég rendesen megdolgoztatjuk egy bizonyos gyakorlattal egy bizonyos izmunkat vagy annak kis csoportját. A pihenős szakaszban pedig – pihenünk. Ez úgy 10-15 mp, ami pont arra jó, hogy szusszanjunk kicsit, de a pulzusunk nem csökken, csak nagyon kicsit.


MINDEN izmod tónusba kerül


…mert egy neoprénnel bevont bottal és az azon lévő gumiszalaggal dolgozunk. Így nem csak azok az izmok dolgoznak a 30 mp alatt, amiket éppen tornáztatunk, hanem az ellenkező oldal is, mert a bot és a szalag között a gumiszalag ellenállást képez. Röviden: ha a karodra dolgozol, a lábaddal tartanod kell a másik oldalt, vagyis az is dolgozik.


Nem könnyű. Sőt! Elég nehéz!


…mert tényleg magas pulzusszámon dolgozunk. És jól ki is fáradunk. De ez segít abban, hogy ne csak a torna alatt, hanem még órákkal utána is égeti a zsírt a szervezetünk. Nekem ez volt minden álmom: tornázok, kifáradok, és a szervezetem magától csinálja, amit akartam! 😊 Viszont pont emiatt nem is ajánlott heti 2-3-nál többször csinálni, mert megterheli a szervezetet!


Gymstick a Pilates-el összekötve


…azért jó nekünk, nőknek, mert ötvözi a Gymstick klassz és hosszan tartó zsírégető hatását a Pilates szépen vezetett mozdulataival, gyakorlataival, így egyszerre égetjük a sok zsírt és lesz szép, tónusos, nem kigyúrt, hanem szálkás, nőies izomzatunk!


Mennyire jó már, nem? Az az egy óra nem könnyű. Viszont amikor már nem tornázol, akkor is még mindig épül a gyönyörű szálkás izom és ég a zsííííír!!!!!!


Úgyhogy már most rögtön jelentkezz be a következő Gymstick Pilates órádra, és pár hét múlva magadra se fogsz ismerni!

46 views0 comments
bottom of page