top of page

SZEMÉLYI EDZÉS, ONLINE IS

CSOPORTOS ONLINE ÓRÁK, ÓRAREND

COACHING

SZEM_EDZES_LOGO_zold.png
SZEM_EDZES_LOGO_zold.png
PILATES_LOGO_rozsaszín.png

FITNESS MARKETING    MEM Módszer

PUBLIKÁCIÓK,

BLOG

PILATES01.png
SZEM_EDZES_LOGO_zold.png

Ha nem szeretnél egy zsúfolt konditeremben izzadni másokkal, ha azt szeretnéd, hogy csak és kizárólat Rád figyeljen valaki, gyere el a személyi edzésemre!

Jelenleg ONLINE  van lehetőség arra, hogy teljes biztonságban vegyél részt a személyi edzéseken!

Nézd meg, hol találsz meg egy jó kis csoportos edzésre! 

 

Jelenleg ONLINE  van lehetőség arra, hogy teljes biztonságban vegyél részt Pilates és Gymstick

Muscle óráimon. 

Ha elakadtál valamiben, nem találod a jó megoldást, kell egy új nézőpont - gyere, és nézz rá teljesen új szemszögből a problémádra! És aztán éld végre azt az életet, amit szeretnél és amit megérdemelsz!

Megalkottam a Milliomos Edző Módszert, annak érdekében, hogy mint végzett sportszakember, azonnal pénzre tudd váltani a tudásod! 

Olvasd el a könyvet, használd hozzá a munkafüzetet, és élvezd a Milliomos Edző életérzést! 

Nézd meg, milyen publikációim jelentek meg sport témakörben! 

Ha pedig tippeket, tanácsokat keresel az egészséges életmódhoz, itt azt is megtalálod! 

Világéletemben sportoltam valamit. Gyerekként kipróbáltam a csapatsportokat – fociztam és kézilabdáztam -, majd az egyéni vonalon indultam el, jött a kick-boksz, később az aikido. Miután gyermekem született, ez került előtérbe, de a sportot magát sosem adtam fel. Csak a saját magam örömére kezdtem el futni és utcai futóversenyekre járni, és ahogy a fiam oviba került és megtanult biciklizni, már ő is jött velem hetente többször is.

 

De, ahogy gondolom, másokat is, engem is elért az a kor, amikor már sem az ízületeimnek, sem az izmaimnak nem tett jót a folyamatos rázkódás, sajnos fel kellett adnom a futást. De ekkor is megtaláltam azt a mozgásformát, amitől ugyanolyan kellemesen elfáradtam, és az alakomat is remekül tudtam formálni vele. Ekkor találkoztam a Pilates-el.

 

Innentől folyamatosan jártam órákra, több oktatót, termet, órát is „kipróbáltam” mire ráakadtam arra, aki mellett maximálisan biztonságban és maximálisan elégedetten éreztem magam, és minden óra után jól el is fáradtam. Búcsút intettem a csípőfájásnak, derékfájásnak, a vállammal azóta sincs semmi gond. Úgy emelem a kimosott több kiló ruhát, hogy észre sem veszem, a kutyámmal simán gyalogolok akár egy órát is, és nemhogy elfáradok, hanem kifejezetten élvezem a tempós gyaloglást is. Az emeletre felszaladni, lehajolni a cipőm bekötni, végig porszívózni 200 négyzetmétert? Meg se kottyan!

 

Annyira jól ment és annyira megszerettem, hogy elvégeztem az alap, majd a profi Pilates, és a Gymstick Muscle oktatói tanfolyamokat, aztán hogy mélyítsem a tudásom, a csoportos instruktor végzettség mellé a személyi edzői képzést is elvégeztem, így ma már én vezetem az órákat, én segítek másokat is elindulni az úton abba az életbe, ahol én uralom a testem, azt teszek, amihez kedvem van, fiatalosan, csinosan, fitten élek. Büszke vagyok arra, hogy 49 év elmúltával fiatalnak, rugalmasnak érzem a testem, és hogy jobb formában vagyok, mint a húszas éveimben!

 

Gyere el, tornázz velem, és aztán meséld el, Neked mit adott akár már az első óra is!

 

  • 2016 Fitness Company - Pilates oktató

  • 2017 Fitness Company -Gymstick Muscle oktató

  • 2019 BKSZC - Fitness-wellness instruktor OKJ

  • 2019 ART Edzőképzés - Személyi edző OKJ

  • 2020 Fitness Akadémia - Sport coach

kivagott_kep.png
SZEM_EDZES_LOGO_zold.png
bottom of page